Urban Makelaars

Uw huis verkopen? Neem contact op met Urban!

Denkt u erover uw woning te verkopen? Wij komen vrijblijvend bij u langs, ook als u alleen nog maar benieuwd bent naar de waarde van uw woning. We zullen u helder informeren over welke stappen we precies nemen om uw woning tegen een zo gunstige prijs te verkopen. Daarna kunt u altijd nog beslissen of u met ons in zee wilt gaan.

De klant staat bij ons centraal. Daarom zullen we eerst uw situatie inventariseren en uw wensen en behoeften bespreken. Vervolgens integreren wij uw specifieke behoeften in onze diensten.

Zodra u besluit ons voorstel te accepteren, komen wij in actie. We zullen in actie blijven tot de handtekening onder het koopcontract staat!

Urban Makelaars heeft als basis de NVM met ijzersterke argumenten als www.funda.nl, een grote organisatie met 1300 kantoren, juridische ondersteuning, een betrouwbaar archiefsysteem en een kwalitatief hoog opleidingsniveau.

Urban Makelaars biedt u daarnaast een scala aan vernieuwende diensten aan.

Wilt u graag duidelijkheid over waar wij ons in onderscheiden, nodig Urban Makelaars dan uit samen met bijvoorbeeld nog twee andere makelaars. We gaan graag de competitie aan!

Neem contact met ons op via het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Of bel direct 020.303.5090.

Ontdek de betekenis van de makelaar nieuwe stijl!

Urban Makelaars
Tel. 020.303.5090
www.urbanmakelaars.nl
Urban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven