Urban Makelaars

Makelaar vergelijken

Urban Makelaars is opgenomen in het makelaarsoverzicht van Mijn Verkoopmakelaar. De website verzamelt gegevens over de kwaliteit en prestaties van makelaars in verschillende steden en wijken. Dit keer besteedde de website aandacht aan de makelaarskantoren in Amsterdam Nieuw-West. Leuk om te zien, dat ons kantoor ook bij de vergelijkingswebsite is opgevallen! .

De pagina van Amsterdam Nieuw-West van Mijn Verkoopmakelaar geeft allerlei handige informatie over het gebied. Er is informatie over bezienswaardigheden, gebieden, parken, winkelcentra en nog andere weetjes. Ook wordt de geschiedenis van Amsterdam Nieuw-West beschreven.
Naast deze wijk zijn er nog links naar andere wijken in Amsterdam, mocht je daar nog geïnteresseerd in zijn.

Mijn Verkoopmakelaar geeft informatie over prestaties van makelaars, gemiddelde kosten voor het verkopen van je huis en de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars. De website heeft per stad of wijk een overzicht van geschikte makelaars voor het verkopen van je huis in een specifiek gebied. We werken al een tijdje samen met de website mijnverkoopmakelaar.nl. Speciaal voor verkopers die ons nog niet kennen hebben wij een stukje geschreven over onze makelaardij. 

Als je je huis wilt verkopen in de buurt van Amsterdam, komen wij tevoorschijn op het platform. Urban Makelaars probeert via Mijn Verkoopmakelaar meer naamsbekendheid te krijgen in de regio Amsterdam.

Logo AntoineUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven