Urban Makelaars

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Amsterdam of omstreken?

Wanneer u een woning gaat bezichtigen, dan wordt u meestal begeleid door een verkopend makelaar. Deze makelaar heeft van de verkoper opdracht gekregen zijn huis tegen een zo gunstig mogelijke prijs te verkopen. Het belang ligt dus, hoe aardig deze makelaar ook is, bij de verkoper. Wij denken dat een koper het tijdens een bezichtiging al druk genoeg heeft met het kijken naar dingen als de kwaliteit van de woning, de mogelijke inrichting van het huis en de vraag of de sfeer goed is.

De aankoopmakelaar van Urban Makelaars behartigt alleen uw belang en stelt deze te allen tijde voorop. Hij zegt u gerust iets niet te doen en bekijkt het huis puur rationeel, omdat hij weet dat de aankoop een beslissing is voor de komende jaren.

Wij zorgen ervoor dat we scherp onderhandelen met de verkopende partij. Of misschien heeft u al een woning gevonden, maar wilt u heldere antwoorden op een aantal vragen, zoals:
- Hoe lang staat dit huis (echt) al te koop?
- Voor welk bedrag zijn het laatste jaar de woningen in de omgeving verkocht en waren deze woningen vergelijkbaar?
- Hoe is de bouwtechnische staat van de woning? Moet ik een bouwtechnisch rapport laten maken of hoeft dat niet?
- Hoe moet ik eigenlijk verder? Wat is een reëel bod? Ben ik er emotioneel niet te veel bij betrokken omdat ik zo graag wil?

Wij kunnen deze antwoorden geven, ook als u al zelfstandig een woning hebt gezocht via onze of een concurrerende site.

Door onze expertise in te schakelen voorkomt u verrassingen achteraf, een kat in de zak, slapeloze nachten en uiteindelijk vooral veel onnodig uitgegeven geld.

Wij bieden u een rationele kijk op de potentiële koop, scherpe onderhandelingen, een duidelijk tarief, professionele begeleiding tot na de notaris en tips waarmee u geld en tijd kunt besparen.

Meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Of bel direct 020.303.5090. 

Urban Makelaars
Tel. 020.303.5090
www.urbanmakelaars.nlUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven