Urban Makelaars

Onze missieWist u dat wij de eerste waren met Google Maps, de eerste met een online plattegrond, een van de eerste met Buurtmailingen (we hebben wel de origineelste!), etc. Wij vinden het een uitdaging om vernieuwend bezig te blijven.

Naast het vak van Makelaar o.g. hebben wij het tweede (en het minstens zo belangrijke) vak Verkopen ons eigen gemaakt. Dit zijn geen mooie praatjes. Verkopen betekend goed, actief luisteren naar u, maar uiteraard ook naar de kijkers die wij straks mogen begeleiden in uw woning. Bezwaren pareren en proberen zo goed mogelijk als verkopend makelaar de bijdrage te leveren aan een succesvolle verkoop! Dat zijn onze sleutelwoorden.

Maak daarom kennis met Urban Makelaars
- Goed en eerlijk verkoopadvies;
- Prettige, desgewenst informele samenwerking met directe lijnen met 1 persoon;
- Doel is een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst
- Helder en transparant.
- Snel en efficiënt zaken doen – maar zonder expertiseverlies.

Kwalitatief hoogstaande en fullservice dienstverlening met een goed verhaal!
Als gecertificeerd makelaar kennen wij de valkuilen die u kunt tegenkomen bij het kopen of het verkopen van een huis. Wij zijn er voor een neutraal en rationeel oordeel en een krachtige onderhandeling. Alleen het meest geschikte huis is goed genoeg. Alleen de beste prijs is goed genoeg.

Dankzij onze toegang tot het interne NVM-uitwisselingssysteem kunnen wij u de krenten in de pap voorschotelen, zelfs voordat deze op andere websites staan.

Zichtbaar logo
Misschien heeft u 'm al ergens gezien. Als u via ons uw huis verkoopt, krijgt u van ons niet zo’n standaard saai verkoopbord voor in de tuin, maar een herkenbaar en strak Urban Makelaars design. Valt des te meer op en zal dus meer kopers aantrekken!

Dus... wat denkt u? Durft u urban te zijn? Nodig ons uit vrijblijvend uit en ervaar zelf wat de makelaar nieuwe stijl voor u kan betekenen. We gaan graag de competitie aan met onze concurrenten!

Urban Makelaars
Tel. 020.303.5090
www.urbanmakelaars.nlUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven