Urban Makelaars

Onze missieWist u dat wij de eerste waren met Google Maps, de eerste met een online plattegrond, een van de eerste met Buurtmailingen (we hebben wel de origineelste!), etc. Wij vinden het een uitdaging om vernieuwend bezig te blijven.

Naast het vak van Makelaar o.g. hebben wij het tweede (en het minstens zo belangrijke) vak Verkopen ons eigen gemaakt. Dit zijn geen mooie praatjes. Verkopen betekend goed, actief luisteren naar u, maar uiteraard ook naar de kijkers die wij straks mogen begeleiden in uw woning. Bezwaren pareren en proberen zo goed mogelijk als verkopend makelaar de bijdrage te leveren aan een succesvolle verkoop! Dat zijn onze sleutelwoorden.

Maak daarom kennis met de makelaars nieuwe stijl:
- Een website als middelpunt.
- Daardoor tijdbesparend en kostenbesparend.
- Helder en transparant.
- Snel en efficiënt zaken doen – maar zonder expertiseverlies.

Kwalitatief hoogstaande en fullservice dienstverlening met een goed verhaal!
Als gecertificeerde makelaars kennen wij de valkuilen die u kunt tegenkomen bij het kopen of het verkopen van een huis. Wij zijn er voor een neutraal en rationeel oordeel en een krachtige onderhandeling. Alleen het meest geschikte huis is goed genoeg. Alleen de beste prijs is goed genoeg.

Dankzij onze toegang tot het interne NVM-uitwisselingssysteem kunnen wij u de krenten in de pap voorschotelen, zelfs voordat deze op andere websites staan.

Betrouwbaarheid voor een gunstige prijs
Onze betrouwbare NVM expertise verzekert u van een veilige investering en/of verkoop. Tegelijkertijd voldoen we aan de eisen van deze tijd: deze site geeft u niet alleen een compleet overzicht van ons uitgebreide aanbod, maar de site vervangt ook een duur kantoor op een A-lokatie. Wij komen graag naar u toe in plaats van andersom en we hoeven geen hoge kantoorlasten te betalen. Bovendien kennen wij geen 9-17 uur mentaliteit. We komen graag langs wanneer het u uitkomt. En toch berekenen we een vast en laag tarief.

Kortom: we bieden ouderwetse betrouwbaarheid met moderne flexibiliteit, en nog tegen een gunstig tarief ook.

Website
We hebben onze site zo ingericht dat u vanuit uw bureaustoel al een helder beeld krijgt van ons aanbod. We leveren de plattegronden van de huizen bijvoorbeeld al digitaal, inclusief een eenvoudige tool waarmee u uw meubels in het virtuele huis kunt plaatsen. Zo kunt u eenvoudig bekijken of uw interieur wel past bij de woning. Bij elk te verkopen object zetten wij bovendien tientallen foto’s neer, zodat u achter de computer al een realistisch beeld krijgt van wat we aanbieden. Wel zo handig als u weinig tijd heeft om te bezichtigen. Urban Makelaars biedt als extra service de huizenzoekmachine aan. Daarmee kunt u niet alleen zoeken op Funda en op de site van NVM, maar ook op de sites van concurrenten.

Zichtbaar logo
Misschien heeft u 'm al ergens gezien. Als u via ons uw huis verkoopt, krijgt u van ons niet zo’n standaard saai verkoopbord voor in de tuin, maar een herkenbaar en strak Urban Makelaars design in de vorm van een uitroepteken. Valt des te meer op en zal dus meer kopers aantrekken!

Dus... wat denkt u? Durft u urban te zijn? Nodig ons uit vrijblijvend uit en ervaar zelf wat de makelaar nieuwe stijl voor u kan betekenen. We gaan graag de competitie aan met onze concurrenten!

Urban Makelaars
Tel. 020.303.5090
www.urbanmakelaars.nlUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven