Urban Makelaars

Op zoek naar uw droomhuis?

Het zoeken naar een woning is sinds de komst van internet een stuk eenvoudiger geworden. Mensen hebben het idee dat ze zelf wel hun droomhuis kunnen vinden.

Toch zijn wij ervan overtuigd dat juist wij u door de bomen het bos kunnen laten zien. Urban Makelaars geeft u een handvat om in het grote aanbod de juiste richting te vinden en u niet vast te bijten in dat ene pand of in die ene buurt. Daarnaast kunnen wij u door onze toegang tot het interne NVM-uitwisselingssysteem de krenten in de pap voorschotelen. Ook willen we graag een buitenkans voor u ontdekken of u informeren over de achtergrond van een verkoop.

Voor ons is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van uw precieze wensen en behoeften. In een gesprek bij u thuis zullen we zoveel mogelijk proberen te achterhalen waar uw echte voorkeur ligt. Op basis van deze voorkeur stellen wij een passend woningaanbod samen. Dat scheelt aanzienlijk veel tijd en dus ook geld.

Natuurlijk begeleiden wij u tijdens de bezichtigingen en geven wij u een objectieve en rationele kijk op de woning. Zelf heeft u dan voldoende ruimte om uw emotie te laten spreken.

Een zoekopdracht plaatsen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Of bel direct 020.303.5090.

Onder het kopje aankoopmakelaar vindt u het vervolg van deze service.

Urban Makelaars
Tel. 020.303.5090
www.urbanmakelaars.nl
Urban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven