Urban Makelaars

Urban makelaar in Het Blok (2008)

Onderstaande tekst is afkomstig uit een advertentie op Webregio Media.

Urban Makelaars makelaar bij klusprogramma Het Blok! Urban Makelaars durft op te vallen! Het bedrijf, dat is ontstaan uit een samenwerkingsverband van vooruitstrevende ondernemers die het tijd vonden voor vernieuwing van het traditionele makelaarsvak, is net even anders dan anderen. Het resultaat: ‘de makelaar nieuwe stijl’! Zo is Urban Makelaars nu één van de vier makelaars van het Net 5 programma Het Blok. Uit vele makelaars zijn juist zij benaderd!

Het Blok 2008
De klusstrijd Het Blok is dit keer voor de vijfde keer te zien bij NET 5. Het Blok speelt zich in en rondom vier vervallen appartementen af. Vier koppels hebben slechts elf weken en een beperkt budget om de appartementen volledig te renoveren en in te richten. Na zevenenzeventig dagen van bloed, zweet en tranen, worden de appartementen op een officiële onroerend goed veiling van de hand gedaan. Uiteraard gaat Urban Makelaars haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat hun koppel wint! Het Blok is iedere woensdagavond om 20.30 uur te zien op NET 5.

Missie
Urban Makelaars was de eerste makelaar die met Google Maps begon te werken, de eerste met een online plattegrond en één van de eersten met buurtmailingen (wel de origineelste!). Zij vinden het een uitdaging om vernieuwend bezig te blijven. Maak daarom kennis met de makelaars nieuwe stijl:
- Een website als middelpunt en daardoor tijdbesparend én kostenbesparend.
- Helder en transparant
- Snel en efficiënt zaken doen zonder expertiseverlies.
- Kwalitatief hoogstaande en fullservice dienstverlening met een goed verhaal

Rationeel
Als gecertificeerde makelaars kennen zij de valkuilen die je kunt tegenkomen bij het kopen of het verkopen van een huis. Zij zijn er voor een neutraal en rationeel oordeel en een krachtige onderhandeling. Alleen het meest geschikte huis is goed genoeg en alleen de beste prijs is goed genoeg!

Durft u urban te zijn? Nodig Urban Makelaars vrijblijvend uit en ervaar zelf wat de makelaar nieuwe stijl voor u kan betekenen!

Urban Makelaars
Tel. 020.303.5090
www.urbanmakelaars.nlUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven