Urban Makelaars

Kathleen Ferrierlaan 14

1183 CB Amstelveen
€ 545.000 k.k.

Omschrijving

Beautifully located TURN-KEY, PEARL of a family house with 4 proper bedrooms and a big south-facing garden with extra storage space.

Op een prachtplek in Kostverloren gelegen met vrij uitzicht voor en met haar diepe tuin op het zuiden gelegen, zo te betrekken PAREL van een gezinswoning met 4 goede slaapkamers en een grote buitenberging.

Het Amstelveense snoepje van deze maand op Funda!

Deze woning is recent voor de koper ge-upgrade en zodanig verbouwd dat je er zo in kunt. Zo zijn alle schilderwerken gedaan (zowel binnen als buiten), is de woning volledig voorzien van dubbel glas, beschikt de woning aan de voorzijde (!) over een luxe keuken, is er een fraaie badkamer aanwezig en is er een maand geleden, speciaal voor de nieuwe bewoner een dakkapel geplaatst aan de voorzijde! Oja, en de vloeren op de slaapverdiepingen zijn ook lekker NIEUW. Is toch wel fijn hoor allemaal.

Indeling: zie de plattegrond in de fotobijlage.

De ligging is zeer prettig direct aan het plantsoen. De uitkijk vanaf de keuken en de slaapkamers aan de voorzijde is zeer aangenaam. In de directe nabijheid het wijkwinkelcentrum terwijl je op 5 fietsminuten bij het stadshart bent. En Amsterdam Zuid? 10 minuten flink doorfietsen en je bent er. De bereikbaarheid met de auto en OV is natuurlijk helemaal dik in orde vanaf deze stek.

Bijzonderheden:

140 M2 aan eigen grond;
De tuin ligt zuidelijk;
Woonoppervlakte bedraagt 116 M2, grote berging van 7,7 M2.
Oplevering kan en mag snel.

Prijs: euro 545.000,- k.k.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars Terug naar boven