Urban Makelaars

Vuurdoornlaan 32

1185 DX Amstelveen
Verkocht

Omschrijving

WEGENS GROTE BELANGSTELLING KUNNEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER PLANNEN. NIEUWE AANVRAGEN ZULLEN WEL NOG OP DE RESERVELIJST GEPLAATST WORDEN.

Fijn gezinshuis met vier slaapkamers en een ruime tuin gelegen op loopafstand van het fijne Amstelveense stadshart in het gezellige, groenrijke Keizer Karelpark. Met niet teveel noten op je zang is deze woning best te bewonen maar hij leent zich ook zeer goed als (ver-)bouwproject. Een extra dakkapel of een uitbouw? Het kan hier allemaal. De tuin is circa 11 meter diep, bijna 6 meter breed en ligt op het zuidoosten.

Deze woning is recent als verhuur object geveild en wordt door onze klanten, de verkopers, nu leeg en ontruimd aangeboden met een niet-bewoningsclausule. Wij adviseren kopers een bouwkundig rapport op te laten stellen. De woning maakt op ons best een degelijke indruk maar verdiend ook wel weer de nodige aandacht. Deze prettig ingedeelde gezinswoning van netto 106,75 is volledig voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing en de HR-CV ketel uit 2010 van Remeha stookt het huis vlot warm. De elektra zal circa 20/25 jaar geleden een keer zijn vervangen schatten wij in. De keuken doorbraak heeft in het verleden plaatsgevonden, de badkamer is verhuist naar een van de voormalige slaapkamers op de eerste verdieping en op de tweede verdieping is naast een dakkapel ook een tweede badkamer gerealiseerd. Het dak en gootwerk zien er verzorgd uit.

Best een aardig huis vinden wij met een heerlijk diepe tuin gelegen in een prettig Amstelveens straatje. Kom je binnenkort ook even kijken? Bel of mail ons dan voor een afspraak. Welkom!

Bijzonderheden:
Ruim perceel van 152M2 eigen grond;
106,75 M2 aan woonoppervlakte;
Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
Fijne lokatie nabij het stadshart.


Prijs: euro 500.000,- k.k.
oplevering kan per direct plaatsvinden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven