Urban Makelaars

Admiraal De Ruijterweg 344 A-HUIS

1055 MZ Amsterdam
Verkocht

Omschrijving

BELEGGERS, INVESTEERDERS EN/OF KLUSSERS OPGELET! Te renoveren en ontwikkelen BENEDENWONING (130 M2) met een riante tuin (122 M2) met super veel potentie door de mogelijkheid van het ontwikkelen van TWEE APPARTEMENTEN van ca. 65 M2. De huidige indeling biedt veel mogelijkheden en een renovatie is noodzakelijk maar geeft je de kans dit veelzijdige object naar eigen inzicht in te delen en te verbouwen. Het souterrain is 68 M2 en de begane grond verdieping is totaal 70 M2 (incl. vide) hetgeen een totaal gebruiksoppervlak maakt van 136 M2. De verdiepingshoogte van de begane grondverdieping is 2,75 M2 en van het souterrain 2,55 M2.

De globale indeling van de woning is als volgt: voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde plattegronden met de verbouwings mogelijkheden in de fotobijlage.

BEGANE GROND:
De woning heeft een eigen voordeur vanaf de straat. Via de ruime hal met een separaat toilet toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde met een vide is voorzien van een eenvoudig keukenblok. De royale slaapkamer en woonkamer geven toegang tot de zeer riante achtertuin van maar liefst 16 M2 diep.

SOUTERRAIN:
Het souterrain met stahoogte is verdeeld in 3 ruimtes en zowel de open ruimte als de kamer aan de achterzijde hebben een koekoek voor daglichttoetreding en ventilatie. Veel mogelijkheden van hobby-ruimte tot slaapverdieping.

LIGGING:
De woning bevindt zich aan de karakteristieke Admiraal de Ruijterweg met op loopafstand van tal van leuke winkels, restaurants en cafés. Van biologische supermarkt Odin en De Nieuwe Boekhandel tot Bbrood, Terrasmus, cultureel centrum Podium Mozaïek en het hippe Wilde Westen. Vergeet ook niet de authentieke Amsterdamse bakker, goede Volendamse vishandel en de markt op het Bos en Lommerplein. Het appartement is ideaal gelegen ten opzichte van de ringweg A10, de A1, A2, A4 en Schiphol en heeft alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik. De auto is probleemloos voor de deur te parkeren, er is geen wachttijd voor de parkeervergunning. Het openbaar vervoer, zoals trams en bussen, bevindt zich direct voor de deur en brengt je binnen no time overal in Amsterdam. Daarnaast ligt treinstation Sloterdijk slechts vijf minuten fietsen – of één bushalte – verderop. Ook ben je binnen vijf minuten fietsen in het gezellige Oud-West en in tien minuten sta je op het Leidseplein.

Bos en Lommer is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewilde wijken van Amsterdam. De buurt staat bekend om haar groen en leuke mix van mensen. In de buurt vind je bijvoorbeeld het gezellige winkelgebied aan de Bos en Lommerweg, maar ook het Erasmuspark, Rembrandtpark en vooral het mooie Westerpark liggen om de hoek. In alle opzichten een toplocatie!

ERFPACHT:
De woning is gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De herzieningsdatum is 31 december 2050. De canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner is ca. € 1.035,- per jaar. De huidige eigenaar heeft een aanvraagdatum geregistreerd zodat u nog kunt profiteren van de gunstige overstapregeling naar eeuwigdurende erfpacht.

BIJZONDERHEDEN:

- Totale oppervlakte: 130 M2. (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig)
- Tuin: 122 M2
- Bouwjaar: 1926.
- Verwarming en warm water middels c.v.-ketel.
- Professioneel VvE administrateur en de servicekosten bedragen € 102,08 per maand.
- Niet-zelfbewoningsclausule, asbestclausule, ouderdomsclausule, as is where is-clausule van toepassing.
- Begane grond en souterrain staat de boek als winkel-/ kantoorruimte en zal omgezet worden naar woonruimte.
- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.

- Oplevering: per direct mogelijk.
- Vraagprijs: € 600.000,- kosten koper.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven