Urban Makelaars

Alpert van Metzhof 11

1065 AP Amsterdam
Verkocht

Omschrijving

Aan een relaxed hofje met vrij zicht voor en achter gelegen GROOT type jaren zestig woning met 3 zeer goede slaapkamers, een vrijwel nieuwe luxe badkamer, een LICHTE woonkamer en keuken, RUIME tuin op het WESTEN en EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE erfpacht.

Deze woning is casco netjes onderhouden en beschikt o.a. over een complete badkamer, een CV systeem en een recent vervangen dak. De woning biedt uitbreidingsmogelijkheden voor uitbouw en opbouw. Er zijn mogelijkheden genoeg met dit zeer fijn gelegen huis.

Energielabel C: deze woning is ondermeer voorzien van een geïsoleerd dak, kozijnwerken met isolerende beglazing en zonnepanelen.

Indeling:
Een zeer courante, praktische indeling. Zowel beneden als boven. Zie de plattegrond in de fotobijlage voor de indeling en/of maak een bezichtigingsafspraak met Urban makelaars.

Badkamer
Voorzien van ligbad, douche, wastafel, 2e toilet en vloerverwarming.

Keuken
Gesloten keuken voorzien van diverse apparatuur en schuifpui naar tuin.

Woonkamer
Voorzien van houtkachel en schuifpui naar de tuin.

Erfpacht
De canon is vanaf het einde van het huidige tijdvak, 2030afgekocht. Tot die tijd betaald koper 205 euro per jaar. Er zal dus nog in totaal 2050 euro betaald worden door koper de komende jaren waarna de afkoop canon voor de eeuwigheid reeds is afgekocht door verkoper.

Mogelijkheden
Dit object leent zich bij uitstek voor een opbouw (ca. 50M2 woonoppervlakte toevoeging waarbij een omgevingsvergunning aangevraagd dient te worden) en een uitbouw van de woonkamer (max. 4 meter aan de achterzijde op de begane grond vergunningsvrij).

Ligging
De woning kent een uitstekende bereikbaarheid. Gelegen nabij de Lelylaan welke per auto toegang geeft tot de Ring A10 en per tram naar de Binnenstad (1 en 17), met de fiets zit je zo in het Vondelpark of in West en je loopt de deur uit naar de diverse winkels aan het Sierplein of gaat lekker wandelen in het grootste park van Amsterdam: het Sloterpark.

Kortom: een fijn ruim huis met een zonnige tuin, op een rustige plek in Amsterdam, vrijwel op eigen grond nabij alle voorzieningen.

Oplevering in overleg.

Prijs: euro 450.000,- k.k.
Oplevering in overleg, streefdatum verkoper 1 december 2020

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven