Urban Makelaars

Alpert van Metzhof 6

1065 AP Amsterdam
Verkocht

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan een hofje deze heerlijk lichte en ruime 5- (mogelijkheid tot 6) kamer familiewoning (131 M2) met een zonnige tuin op het zuidwesten in een kindvriendelijke omgeving nabij de Sloterplas! In omstreeks 2012 is de woning aanzienlijk vergroot door de extra (tweede) verdieping en verder dient de woning opgeknapt te worden en is volledig naar wens, eigen smaak en inzicht te verbouwen!

Omgeving en bereikbaarheid:

Gelegen in de mooiste wijk nabij de Sloterplas in een autoluw hofje, met een ideale ligging nabij groen, water en uitvalswegen. In deze groenrijke buurt heb je werkelijk alles binnen handbereik: supermarkten, winkels, restaurants en diverse andere faciliteiten zoals kinderopvang, lager en voortgezet onderwijs en alle overige dagelijkse voorzieningen. Direct voor de woning een leuk speelpleintje, dus ideaal voor kinderen. Bij de plas is een jachthaven waar je boot kan liggen, een watersportcentrum waar je kan leren zeilen, surfen en andere sportactiviteiten kan ondernemen voor jong en oud, rondje Sloterplas, wandelen, hardlopen of even onthaasten bij Steiger 4 met het beste terras van Amsterdam.

Op loopafstand bevinden zich tram en bus verbindingen naar NS station Lelylaan en het centrum van Amsterdam. Met de auto zijn de uitvalswegen A4, A9 en A10 gemakkelijk te bereiken. Het is dus een perfecte ligging voor de veeleisende zakenreizigers; Schiphol is in ‘no-time’ te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en er is geen wachttijd voor een vergunning. Het is met recht een ideale plek om te wonen dicht bij de stad maar toch in een groene oase van rust met veel voorzieningen nabij.

De globale indeling van de woning is als volgt: (zie ook de plattegrond in de fotobijlage)

Begane grond: entree met een royale hal, meterkast, separaat toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer is de zonnige achtertuin van ca. 25 M2 gelegen op het zonnige zuidwesten te bereiken. Hier kan je heerlijk van de middag- en avondzon genieten! De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping: overloop, welke toegang geeft tot de drie prettige slaapkamers voorzien van inbouwkasten, zonnige balkon aan de achterzijde en de badkamer voorzien van tweede toilet, ligbad met douche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: vaste trap naar de tweede verdieping en door de opbouw (uit ca. 2012) is daar een enorme vierde slaapkamer ontstaan. Hier kan gemakkelijk een extra slaapkamer gerealiseerd worden!

Bijzonderheden:

- Totale woonoppervlakte: ca. 131 M2. (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig)
- Achtertuin op het zonnige zuidwesten van ca. 25 M2
- Kinderspeelplaats voor de deur. Ideaal voor jonge kinderen!
- Parkeren middels een vergunning (Nieuw-West 4). Er is momenteel geen wachtlijst.
- Vier mogelijkheid voor vijf slaapkamers.
- Gelegen op erfpachtgrond. Het betreft een voortdurend recht van erfpacht. De jaarlijkse canon bedraag ca. € 140,- en loopt af op 30 april 2030. Er is geen een aanvraag gedaan voor de afkoop van de erfpacht.
- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
- De woning dient gemoderniseerd te worden.
- In de koopakte worden diverse clausules opgenomen. (ouderdomsclausule en asbestclausule)
- Vraagprijs: € 500.000,- kosten koper.
- Oplevering: in overleg. (mag en kan snel!)

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven