Urban Makelaars

Bilderdijkstraat 41 III

1053 KK Amsterdam
€ 450.000 k.k.

Omschrijving

SFEERVOL, LICHT EN GOED INGEDEELD APPARTEMENT VAN CA. 78 M2, MET OPEN KEUKEN, 2 PRETTIGE SLAAPKAMERS, EEN ZONNIG BALKON EN EXTRA WERKRUIMTE + BERGING OP DE BOVENSTE VERDIEPING!

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID:
Het appartement is gelegen in het gewilde en bruisende Oud-West en ligt op een steenworp afstand van de Hallen met o.a. de Foodhallen, een bioscoop en een bibliotheek, de Jordaan met de pittoreske '9-straatjes' en het stadscentrum. De Bilderdijkstraat en omliggende straten hebben vele gezellige winkels, goede restaurants, koffiebarretjes en terrassen. Ook zijn o.a. het Vondelpark, de Stadsschouwburg, het De La Mar Theater en de Ten Katemarkt binnen handbereik. De woning is meer dan goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. Bijna voor de deur bevinden zich tram 3, 13 en 19 en het busstation met diverse buslijnen en tevens is de Ring A10-West binnen enkele minuten aan te rijden.

INDELING: (zie ook de plattegronden in de fotobijlage)

Entree via het in 2019 gerenoveerde trappenhuis.

DERDE VERDIEPING: Bij binnenkomst zit links het separaat toilet welke is vernieuwd in 2020. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Aan de achterzijde van het appartement treft u twee lichte slaapkamers. Beide hebben toegang tot het op het zuidoosten gelegen balkon met uitzicht over het grootste groene dak binnen de ring. Echt een heerlijk rustig plekje met de ochtend- en middagzon! De ruime woonkamer heeft genoeg ruimte voor het plaatsen van zowel een gezellige zithoek als een eethoek. Aan de voorzijde van het appartement zit een frans balkon en is de open woonkeuken gesitueerd. De moderne “Piet Zwart” keuken van Bruynzeel uit 2020 is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

VIERDE VERDIEPING: Zowel vanuit de woonkamer als vanuit het trappenhuis is de mooie, in 2018 gerenoveerde studeer/ werkruimte bereikbaar. De ruimte is 14m2, waarvan 7m2 niet officieel bij de woning hoort; het betreft gemeenschappelijke ruimte waarvan het gebruik wordt gedoogd door de VVE. Tevens is er op deze verdieping een (latten)berging van 8m2 voorzien van water aan/afvoer waar u al uw spullen kunt opslaan en uw wasmachine kunt plaatsen!

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren 'Da Costakade 36-56/De Clercqstraat 35-51/Bilderdijkstraat 37-53" is zeer actief en wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer. De servicekosten bedragen € 143,- per maand, dit is inclusief o.a. opstalverzekering en reservering groot onderhoud. Er is een MJOP aanwezig.

EIGENDOM:
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De canon is € 170,10 per jaar loopt tot en met 31 maart 2025. De algemene bepalingen 1994 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. Dit geldt zowel voor het appartement als de bergingen op de vierde verdieping. De huidige eigenaren hebben een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht.

De indicatie die eigenaar nu vanuit de gemeente heeft ontvangen is als volgt:
- Vastklikken nieuwe canon vanaf 31-03-2025 bedraagt ca. € 1.100,- per jaar.
- Overstappen met afkoop van eeuwigdurende canon bedraagt ca. € 23.000,-

Deze aanvraag is nog in behandeling bij de afdeling erfpacht van de gemeente Amsterdam, de officiële aanbieding is nog niet door de eigenaar ontvangen.

KADASTRALE AANDUIDING:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met voor- en achterbalkon, gelegen op de tweede verdieping van het na te melden gebouw, en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Bilderdijkstraat 43 III te 1053 KK Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q nummer 8158 A 134, uitmakende het 723/97.123ste onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van de percelen grond, eigendom van de gemeente Amsterdam.

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de ruimte op de vierde verdieping van het voormelde gebouw, plaatselijk bekend Bilderdijkstraat 42-B1 te 1053 KK Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q nummer 8158 A 134, uitmakende het 36/97.123ste onverdeeld aandeel in de hiervoor gemelde gemeenschap.

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de ruimte op de vierde verdieping van het voormelde gebouw, plaatselijk bekend Bilderdijkstraat 42-B5 te 1053 KK Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q nummer 8158 A 138, uitmakende het 36/97.123ste onverdeeld aandeel in de hiervoor gemelde gemeenschap.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte van ca. 78 m2 en de zolderverdieping is 8 m2. (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig)
- Balkon van ca. 7 m2 gelegen op het zuidoosten.
- Op de zolderverdieping een zeer lichte werkruimte en een aparte berging!
- Verwarming en warmwater middels een CV-ketel. (Intergas uit 2019)
- Super locatie in het bruisende Oud-West!
- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
- Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
- Oplevering: september 2021 (of in overleg)

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars Terug naar boven