Urban Makelaars

Bosrankstraat 44 + PP

1032 LH Amsterdam
Verkocht

Omschrijving

SPECTACULAIR uitzicht over Amsterdam! Wat een luxe, ruim opgezet DRIE KAMER APPARTEMENT met EIGEN PARKEERPLAATS, een zo goed als glazen voorgevel en een geweldig, goed op de zon gelegen GROOT BALKON (WEST) van 11 m2 gelegen in het uiterst duurzame complex “Docklands” in Buiksloterham. Op het dak van het complex is ook nog een groot gezamenlijk DAKTERRAS te vinden.

LOCATIE:
Buiksloterham maakt deel uit van de Noordelijke IJ-oever. Dit gebied transformeert geleidelijk aan naar een duurzame omgeving waar wonen en werken naast elkaar plaatsvinden. Ruig en industrieel, maar ook ruimtelijk, kindvriendelijk en waterrijk. De ligging is centraal in de stad, aan de zonnige zijde van het IJ. Noord aan het IJ is dé woonplek in opkomst voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten. Alles is dichtbij: scholen, winkels, parken, speeltuintjes, sport, cafés, festivals, de binnenstad en het centraal station. Je bent zo op het NDSM-terrein en de pont naar het Centrum. Ook Loetje, Pllek, De Goudfazant, de IJhallen, Eye Filmmuseum en A’DAM toren een kinderboerderij en het Noorderpark zijn op loop- of fietsafstand van de Bosrankstraat. Het gebied aan de oevers is daarbij nog volop in ontwikkeling. De drie pontverbindingen: Buiksloterweg, Distelweg en NDSM pontveer zijn op 5 minuten fietsafstand van de woning waardoor het Centraal Station en de stad zeer goed bereikbaar zijn. Ook is de ringweg A10 vanuit hier makkelijk te bereiken en de halte van de Noord-Zuidlijn is binnen 10 minuten te bereiken per fiets.

INDELING:
Via de gezamenlijke entree nemen we de lift of de trap naar de 6e verdieping. Hier komen we via de voordeur binnen in de ruime hal met aan de rechterzijde een ruime berging voorzien van de wasmachine aansluiting, Daarnaast de grote slaapkamer met veel licht en een Frans balkon. Vanuit zowel de slaapkamer als de hal is de moderne badkamer bereikbaar, voorzien van een wastafel, toilet en inloopdouche. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een bad en de aansluitingen hiervoor zijn aanwezig. Via de hal lopen we door naar de tweede slaapkamer, ook deze is erg licht door het grote raam. Als laatste lopen we door naar de ruime woonkamer en fantastisch, wat een licht! De voorkant is volledig van glas en door de schuifpui kun je naar het balkon. De woonkamer met twee Frans balkonnetje is zeer licht, met grote raampartijen en een glazen schuifpui naar het zonnige balkon (12 m2, west), afsluitbaar met glazen schuifpanelen, dus ook op frissere dagen heerlijk beschut buiten zitten. Het is genieten van de avondschemering als de hele stad zich waant in lichtjes; van het uitzicht over het IJ tot de Rembrandtoren! Aan de zijkant is eveneens een erg groot raam waardoor je naast al dat licht een ontzettend ruimtelijk gevoel hebt. De luxe woonkeuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur en door het hele appartement ligt een mooie gietvloer met vloerverwarming en verkoeling.

De eigen parkeerplaats en een separate berging bevinden zich in de onderbouw van het complex. De gemeenschappelijke dakterrassen bevinden zich op de 1e en 9e verdieping met uiteraard spectaculair uitzicht!

EIGENDOM VAN GROND:
Het complex is gelegen op erfpacht grond uitgegeven door de gemeente Amsterdam onder de Algemene Bepalingen van 2000, het tijdvak loopt tot 31-01-2064. De erfpachtcanon (inclusief berging) bedraagt € 695,52 per jaar en is jaarlijks fiscaal aftrekbaar. Er is door de eigenaar onder de gunstige voorwaarden een verzoek gedaan tot eeuwig afkopen van de erfpacht. De erfpachtcanon van de parkeergarage is afgekocht tot 31-01-2064.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren is genaamd "VvE Docklands". De maandelijkse servicekosten voor het betreffende appartement én de parkeerplaats bedragen thans totaal € 209,50 inclusief o.a. voorschot stookkosten, premie opstalverzekering, verlichting, glasbewassing, onderhoud gemeenschappelijke ruimtes en er wordt gespaard voor toekomstig onderhoud. De actieve en gezonde VvE wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer.

BIJZONDERHEDEN:

- Woonoppervlakte ca. 80 m2 (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig).
- Bouwjaar 2016.
- Eigen parkeerplaats en (fietsen)berging in de onder gelegen kelder.
- Gelegen op de 6e verdieping met fantastisch vrij uitzicht!
- Bijzonder energiezuinig dankzij zonnepanelen, warmte/koude opslag en zonnecollectoren.
- Vloerverwarming met vloerkoeling, zeer aangenaam voor de warme dagen.
- Gezamenlijk dakterras op het dak van het complex.
- Gezamenlijke binnentuin op de eerste etage.
- Servicekosten € 209,50 per maand, dit is incl. parkeerplaats, zonnepanelen en warmte koude opslag (WKO)
- De erfpachtcanon (inclusief berging) bedraagt € 695,52 per jaar tot 31-01-2064. (jaarlijkse indexering)
- De erfpachtcanon van de parkeergarage is afgekocht tot 31-01-2064.
- Energielabel A.
- Populair, trendy gedeelte van Amsterdam.
- Nog geen 15 minuten fietsen vanaf het centrum van Amsterdam.
- Goede OV voorzieningen binnen handbereik.
- Snelweg ring A10 gemakkelijk en snel bereikbaar.
- Aanvraag eeuwigdurende afkoop erfpacht is gedaan onder de gunstige voorwaarden van 2019.
- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.

- Vraagprijs: € 525.000,- k.k.
- Oplevering: in overleg.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven