Urban Makelaars

Christoffelkruidstraat 22 + PP

1032 LK Amsterdam
€ 700.000 k.k.

Omschrijving

In the vibrant North Area, only 10 minutes from the city center located, WELL SIZED (138 M2) AND LIGHT (ceiling height of 290cm) FAMILY appartement (2017, energy label-A) with THREE proper bedrooms, a huge living area divided by a luxurious half-open kitchen, TWO large outdoor spaces and a PRIVATE parking space (including electrical charging point).

GROOTS EN INSTAP KLAAR WONEN IN HOTSPOT NOORD! Wat een leuk, modern en ruim opgezet VIER-KAMERAPPARTEMENT van maar liefst 138 M2 met een EIGEN PARKEERPLAATS, (inclusief elektrisch oplaadpunt), FIETSENBERGING en TWEE RIANTE TERRASSEN gelegen in een uiterst duurzaam complex uit 2017 in de gewilde Buiksloterham.

LOCATIE:
Buiksloterham maakt deel uit van de Noordelijke IJ-oever. Dit gebied transformeert geleidelijk aan naar een duurzame omgeving waar wonen en werken naast elkaar plaatsvinden. Ruig en industrieel, maar ook ruimtelijk, kindvriendelijk en waterrijk. De ligging is centraal in de stad, aan de zonnige zijde van het IJ. Noord aan het IJ is dé woonplek in opkomst voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten. Alles is dichtbij: scholen, winkels, parken, speeltuintjes, sport, cafés, festivals, de binnenstad en het centraal station. Je bent zo op het NDSM-terrein en de pont naar het Centrum. Ook Loetje, Pllek, De Goudfazant, de IJhallen, Eye Filmmuseum en A’DAM toren een kinderboerderij en het Noorderpark zijn op loop- of fietsafstand van de Christoffelkruidstraat. Het gebied aan de oevers is daarbij nog volop in ontwikkeling. De drie pontverbindingen: Buiksloterweg, Distelweg en NDSM pontveer zijn op 5 minuten fietsafstand van de woning waardoor het Centraal Station en de stad zeer goed bereikbaar zijn. Ook is de ringweg A10 vanuit hier makkelijk te bereiken en de halte van de Noord-Zuidlijn is binnen 10 minuten te bereiken per fiets.

INDELING: (zie ook de plattegrond in de fotobijlage)

BEGANE GROND:
Afgesloten moderne entree met bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de parkeergarage.

DERDE VERDIEPING:
De hal met intercom installatie geeft toegang tot alle vertrekken van de woning, overloop met aan de ene kant toegang tot de garderobe, ruime waskamer met wasmachineaansluiting en veel opbergruimte en een separaat toilet met fontein. Aan de andere kant zijn de toegangsdeuren naar de slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel, ligbad en het tweede toilet. De doorzon woonkamer is geweldig, een hele mooie open ruimte met een open keuken voorzien van kookeiland. Erg leuk aan het kookeiland is het eetgedeelte dat er aan vastzit, tevens is er een goede ruimte om een grote eettafel te plaatsen. De luxe keuken is afgewerkt met een onderhoudsvrij aanrechtblad van gecoat beton en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; stoomoven, heteluchtoven, vaatwasser en inductiekookplaat met wasemkap. Door middel van de schuifpui bereik je aan deze kant een heel fijn en breed terras. Het balkon versmalt daar waar de drie slaapkamers zich bevinden.

Het woongedeelte is gelegen aan de achterzijde en is opgedeeld in een woon- en een lekkere werkplek. Aan deze zijde is het tweede balkon/ loggia, tevens weer een riant breed terras met de zon tot in de late uurtjes. Echt een heerlijke plek! Het appartement heeft drie prettige slaapkamers, allen grenzend aan het balkon aan de voorzijde. Door het appartement ligt een mooie hard eikenhouten vloer met vloerverwarming.

PARKEREN:
Voor de nieuwe bewoners is er verder de beschikking over een EIGEN PARKEERPLAATS (inclusief elektrisch oplaadpunt), een berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling in de ondergelegen onderbouw.

GEMEENSCHAPPELIJK TERRAS:
In de tuin is een gemeenschappelijk terras waar je heerlijk kunt barbecueën en kunt vertoeven tot in de late uurtjes.

EIGENDOM VAN GROND:
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon voor de woning (inclusief berging) bedraagt € 957,98 per jaar (jaarlijkse indexatie), welke in halfjaarlijkse termijnen voldaan dient te worden. Het tijdvak loopt tot 15-06-2065 (Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000). De canon wordt jaarlijks geïndexeerd en is fiscaal aftrekbaar. De canon voor de parkeerplaats bedraagt € 40,84 per jaar (jaarlijkse indexatie), welke in halfjaarlijkse termijnen voldaan dient te worden. De aanvraag eeuwigdurende afkoop erfpacht is gedaan onder de gunstige voorwaarden.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De maandelijkse servicekosten voor het betreffende appartement én de parkeerplaats bedragen thans ca. € 299,- en zijn voor premie opstalverzekering, verlichting, glasbewassing, onderhoud gemeenschappelijke ruimtes en er wordt gespaard voor toekomstig onderhoud. Voorts wordt er gebruik gemaakt van een collectieve warmtevoorziening waar circa 100 euro extra voor betaald wordt. Dit wordt verrekend met de servicekosten(komt er nog bij). De restrekening voor energie is vervolgens zeer laag te noemen.

BIJZONDERHEDEN:

- Woonoppervlakte: 138,4 m2 (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig).
- Modern complex uit 2017 met lift.
- Twee eigen terrassen.
- Gemeenschappelijke tuin.
- Eigen parkeerplaats en berging in de onder gelegen kelder.
- Vloerverwarming in de gehele woning.
- Plafondhoogte maar liefst 2,90 meter.
- Energielabel A, drie dubbel glas.
- Gezamenlijke energiewinning.
- Populair, trendy gedeelte van Amsterdam.
- Nog geen 15 minuten fietsen vanaf het centrum van Amsterdam.
- Goede OV voorzieningen binnen handbereik.
- Snelweg ring A10 gemakkelijk en snel bereikbaar.
- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.

- Vraagprijs: € 700.000,- k.k.
- Oplevering: geheel in overleg.

NEN CLAUSULE:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven