Urban Makelaars

Dirk Wittehof 15

1068 WG Amsterdam
Verkocht

Omschrijving

Prettige, fijne en ruime 5-kamer HOEK- eengezinswoning met grote tuin op het zuiden gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond. Eenvoudig meer leefruimte te realiseren middels plaatsen van dakkapellen en een uitbouw van de woonkamer.

Deze hoekwoning verdient uw tijd en aandacht. Op een hele rustige, groene en gunstig gelegen plek in Amsterdam, op loopafstand van het Sloterpark en op 10 minuten fietsen van het Vondelpark verkopen wij deze superleuke woning met 4 slaapkamers en veel potentie.

Indeling van de woning: (zie ook de plattegrond in de bijlage)

Begane grond: Ruime entree, toilet met fontein, meterkast, trap naar de 1e verdieping en deur naar de tuingerichte en lichtrijke woonkamer (23m2) met direct toegang naar de enorme tuin. De keuken is aan de straatzijde gelegen en is voorzien van de wenselijke inbouwapparatuur.

1e Verdieping: Drie slaapkamers en badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: Een slaapkamer met aansluiting voor wasmachine en droger en mogelijkheden tot realiseren van een (dubbele) dakkapel.

De woning bevindt zich aan het Piet Wiedijk park. Hier kunt u heerlijk tot rust komen in de natuur met een speeltuin en openluchtzwembad voor kinderen.
Wilt u de drukte opzoeken? Het centrum van Amsterdam bereikt u makkelijk met onder andere de tram en bus in 20 minuten. Deze haltes bevinden zich op circa 5 tot 10 minuten lopen van de woning. Pakt u liever de fiets? Dan bent u binnen 20 min op het Museumplein.
Een rondje hardlopen doet u natuurlijk rond de befaamde Sloterplas dat zich op 2 minuten joggen bevindt. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u uitwijken naar het Osdorpplein, Sierplein, Belgieplein en/of het Delflandplein.

Vanwege de Corona maatregelen nemen wij voor u ruim de tijd. Vraag nu een bezichtiging aan en wij reserveren voor u een tijdsblok.

Bijzonderheden:
• Netto Woonoppervlakte ca 84m2, meetrapport aanwezig. De woonoppervlakte is eenvoudig uitbreidbaar middels dakkapellen en een uitbouw. Deze woning voelt echt aan als 100 M2! Het is een compleet huis.
• Tuin van 24m2 op het Zuiden.
• Erfpacht eeuwigdurend , canon vastgezet.

Prijs euro 450.000,- k.k.
Oplevering in overleg.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven