Urban Makelaars

Flevoparkweg 50

1095 DJ Amsterdam
Onder bod

Omschrijving

Best wel uniek hoor, deze woning! Praktisch ingedeeld, zeer goed geïsoleerd (energielabel A), heerlijk LICHT appartement (1997) gelegen op EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE erfpachtgrond voorzien van 2 slaapkamers, een ruime living, een fijne woonkeuken en een GEWELDIGE ZUID GELEGEN TUIN (41m2) direct grenzend aan het park!

Het openbaar vervoer alsmede de aanrijroute naar de snelweg A10 zijn uitstekend bereikbaar. Alle gezelligheid die het levendige Amsterdam-Oost te bieden heeft is allemaal binnen handbereik maar ook wel weer op gepaste afstand.

Indeling: zie de plattegrond in de foto bijlage.

De woonkamer is ruimtelijk, licht en tuingericht. De schuifpui haalt ‘buiten makkelijk binnen’ hetgeen het woongenot verhoogt.

Vanuit de complete, half-open woonkeuken kijk je de woonkamer in zonder dat je in tegengestelde richting de potten en pannen in het zicht hebt. Vanuit de keuken kijk je aan de voorzijde vrij weg over water en groen. Tevens is in het park een openluchtzwembad, tennisbanen en diverse kleine horeca te vinden.

De badkamer is compleet ingericht met zowel een ligbad als een douchehoek. Handig is ook de directe entree vanuit de tuingerichte master-bedroom naar de badkamer. Het toilet is apart.

In de onderbouw is nog de (altijd handige) berging te vinden van ruim 6 m2.

De VVE bestaande uit Flevoparkweg nummers 10-72 wordt beheerd door VVE Gemak en is voldoende solvabel. Het complex is ruim opgezet en er zijn zonnepanelen geplaatst op het dak van het complex. De gewonnen energie wordt gebruikt voor het verlichten van de gemeenschappelijke ruimtes.

Het is in deze omgeving betaald parkeren, maar een parkeervergunning is te verkrijgen met een gemiddelde wachttijd van 4 maanden. De kosten voor deze parkeervergunning zijn € 140,54 per 6 maanden (bron gemeente Amsterdam). Bezoekers kunnen tegen een gereduceerd tarief parkeren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1997;
- Energielabel A;
- Servicekosten 141.42,- per maand;
- Actieve, professionele VVE;
- Woonoppervlakte 84 netto m2;
- Glasvezelaansluiting aanwezig;
- HR-CV ketel uit 2016 van Vaillant;
- Best een unieke aankoop in Oost!

Prijs: € 585.000,- k.k.
Oplevering vanaf december 2021.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven