Urban Makelaars

IJburglaan 524

1087 BT Amsterdam
Verkocht

Omschrijving

Waanzinnig leuk en licht LOFT-achtig appartement met fantastisch uitzicht en een groot zonnig terras grenzend aan de kade.

Hier staat zelden wat te koop…en wat is nu eigenlijk de prijs van het genieten van een zonsondergang op je eigen terras of liggend op de bank vanuit je woonkamer.....?

Het appartement beschikt over een zeer luxe keuken met een geweldig groot aanrechtblad en is voorzien van Miele inbouwapparatuur alsmede een overcomplete en sfeervolle badkamer met ondermeer een stortdouche, sfeerverlichting en een heerlijk ligbad met whirlpool.

Op de vloer ligt een eikenhouten lamelparketvloer en de wanden en plafonds zijn uitgevoerd in glad stuukwerk.

Door de enorme openslaande deuren in de woonkamer haal je 'buiten binnen' en vergroot je het woongenot nog meer in de toch al forse woonkamer. Wat een fijne leefruimte!

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig en mocht een derde nodig zijn dan kunt u eventueel een ‘hap’ uit de woonkamer nemen. Het is ruim zat!

Fijne stek hoor! Naast het fraaie uitzicht op het Diemerpark en het IJmeer ligt deze woning met een plafondhoogte van 3.10M pal tegenover het winkelcentrum en zie je de tramhalte (en de tram naar het CS dus hopelijk net op tijd;-) als je de deur uitwandelt. Ideaal toch! Met de auto kun je ook niet veel centraler zitten.

Wonen in Nieuw Amsterdam, aan het water, met alle gemakken van de stad en een ideale bereikbaarheid. Het fraai onderhouden complex is net voor de nijlpaardsluis gelegen. Uw (eventuele) boot(je) voor de deur grenst dus direct aan het open (vaar-) water van het IJmeer.

Op Ijburg zelf is veel te doen, er zijn meer dan 20 horecagelegenheden, een eigen strand, havens, veel sportverenigingen, een middelbare school, een aantal basisscholen en Ijburg kent ook een zeer goed voorzieningenniveau op ondermeer het gebied van gezondheidszorg.

ALGEMEEN:
- Gebruiksoppervlakte woonfunctie 107 m²;
- Berging van ruim 8,5 m2 beneden in de onderbouw, ook is er een extra vlieringruimte in het appartement gebouwd, handig hoor!
- Bouwjaar 2003.
- Ruime parkeerplaats in de beveiligde en overdekte garage verplicht ter overname voor euro 25.000,- k.k.
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 juli 2051.
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming.
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- Actieve VvE: VvE "Woningen IJburglaan Blok 4" en "parkeerplaatsen IJburglaan Blok 4" te
Amsterdam.
- De servicekosten bedragen € 118,- per maand voor het appartement en de bijdrage voor de parkeerplaats bedraagt 28,45 per maand.
- WOZ waarde met waardepeildatum 01-01-2019 bedraagt 552.000,- euro.

- Aanvaarding in overleg, mag snel.

Prijs: euro 525.000,- k.k. inclusief de parkeerplaats

Plan your viewing directly online trough our own website!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars Terug naar boven