Urban Makelaars

Merwedeplein 6 III

1078 ND Amsterdam
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Wat een FIJNE PLEK en wat een GEWELDIG appartement! Aan het Merwedeplein in het plan Zuid van Berlage, op het leukste deel richting de (eerste Amsterdamse) Wolkenkrabber (1932) met daarvoor de karakteristieke laagbouw, verkopen wij een FIJNE en vooral RUIMTELIJKE 4-kamer woning voorzien van een heerlijk VRIJ ZICHT over het plantsoen vanuit de ENORM BREDE en LICHTE woonkamer.

De 3 slaapkamers zijn allen RUIM, zo ook de badkamer en het toilet. Zelfs de hal is mooi vierkant. Heerlijk toch! De woning is met een breedtemaat van ruim 8 en een lengtemaat van dik 11 meter lekker fors. En wat dacht u van een eigen voordeur vanaf de (overdekte) eerste verdieping. Fijn hoor, nooit meer in de regen op zoek naar uw sleutel.

Het gehele appartement (en pand) is in 2008 VOLLEDIG gerenoveerd en daarna voorzien van prachtige (zojuist geschilderde) hardhouten kozijnen (2010) met hoogrendementsglas.

Het appartement ligt in de Rivierenbuurt nabij het M.L. Kingpark, winkels aan de Maasstraat en Rijnstraat en de uitvalswegen naar de Ring A10.

De VVE is solide, beschikt over een meerjarenonderhoudsplan tot 2028 en wordt professioneel beheerd door Minerva Vastgoedbeheer

Op de plattegrond in de fotobijlage treft u de indeling van de woning aan maar we laten dit leuke appartement natuurlijk liever 'live' aan u zien. Maakt u een afspraak met ons? Bellen of even een mail en we bellen U!

Op beide verdiepingen ligt trouwens een fraaie eikenhouten vloer en alle wanden en plafonds zijn gladgestukadoord. De keuken is modern, netjes, voorzien van inbouwapparatuur, waar onder een spiksplinternieuwe vaatwasser, en de badkamer is verrassend ruim en mede daardoor zeer zeker compleet te noemen. Het balkon aan de achterzijde biedt uitzicht op de Wolkenkrabber.

De EEUWIGDURENDE ERFPACHT is AFGEKOCHT tot 2055 en daarna vastgeklikt op een (vanaf 2021 te indexeren) jaarlijkse canon van euro 2378 welke betaald dient te worden vanaf 2055. Tot aan deze datum dus GEEN kosten.

Wat u verder nog wilt weten:
- De servicekosten bedragen 175 per maand;
- De woonoppervlakte bedraagt net geen 130 M2;
- Fraai pand op dito stek vlakbij alle voorzieningen maar toch in alle rust, midden in de stad;
- Bouwjaar 1931;
- Verassend ruime bergvliering op zolder welke niet in de M2 zijn opgenomen;
- Goed geïsoleerd appartement, volledige renovatie heeft plaatsgevonden;
- Het betreft een appartement deel uitmakende van een gemeentelijk monument. Een energielabel is daarom niet noodzakelijk om aan te leveren;
- Detail: Aan dit plein, aan de overzijde woonde Anne Frank tot 1942, ter nagedachtenis is er een standbeeld op het Merwedeplein aanwezig.

Prijs: euro 795.000,- k.k.
Oplevering in overleg, voorkeur verkoper eind april 2023

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven