Urban Makelaars

Nieuwe Prinsengracht 72 III/IV

1018 VV Amsterdam
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

What a spot and what a view! This is the ultimate Christmas present you can give yourself. Give 2021 a positive start and invest your money and energy in this great apartment.

Situated on own ground, TO BE renovated LIGHT apartment with lots of potential (roof-terrace) in the very lovely Plantagebuurt:
A quiet and scenic neighborhood also known as the ‘cultural garden of Amsterdam’.

Located only 5 minutes walking to the city centre, with good parking facilities and perfectly connected with car and public transport. A fantastic location if you would ask us.

Floorplan: between the pictures and at the end of the fotoshoot you’ll find the floorplans. Offcourse we are glad to show you around in this apartment (coronaproof offcourse)

The roof-terrace can be made. It is allready arranged in the deed of the division with the other owners in the building.

Wat een plek en wat een uitzicht! Dit is het ultieme kerstcadeau dat je jezelf kunt geven. Geef 2021 een positieve start en investeer je geld en energie in dit geweldige appartement.
Op eigen grond gelegen, te renoveren fijn LICHT appartement met potentie (ondermeer een dakterras).
Een heerlijk rustige en schilderachtige buurt ook wel bekend als de ‘culturele tuin van Amsterdam’.

Gelegen op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum, met goede parkeermogelijkheden en een perfecte verbinding met auto en openbaar vervoer.
Een fantastische locatie als je het ons vraagt.

Het mogelijke dakterras is juridisch reeds geregeld met de mede-eigenaren van het pand in de bij de makelaar opvraagbare splitsingsakte. U moet nog wel een vergunning bij de gemeente aanvragen alvorens u tot realisatie kunt overgaan.

Plattegrond: tussen de foto's en aan het einde van de fotoshoot vind u de plattegronden. Uiteraard laten wij u graag het appartement zien (uiteraard coronaproof)

Dit lichte 1,5 laags bovenhuis met reeds meegesplitst,niet in gebruik of aangelegd zijnde dakterras aan de gracht bevindt zich op een geweldige en bijzonder rustige locatie aan de Nieuwe Prinsengracht midden in de Plantagebuurt, ook wel ‘The Cultural Garden of Amsterdam’ genoemd. De buurt is ruim opgezet met een groot aanbod aan sfeervolle terrassen, goede restaurants, leuke winkels en diverse musea. De Nieuwe Prinsengracht heeft weinig doorgaand verkeer en is daarmee ook kindvriendelijk te noemen.

Omgeving:
De Nieuwe Prinsengracht is gelegen in de Plantagebuurt welke bekend staat om haar schilderachtige karakter. Geniet van al het natuurschoon in de Hortus Botanicus, of ga met de kinderen naar stadsdierentuin Artis; een begrip voor elke Amsterdammer!
De omgeving is zeer kindvriendelijk; op slechts 300 meter van de woning bevindt zich een gerenommeerde basisschool en de buurt biedt diverse speelgelegenheden op loopafstand.
Ook cultuurliefhebbers halen hun hart op in deze buurt met de Hermitage, het Tropenmuseum, de Magere brug en Carré op enkele minuten loopafstand. Daarnaast is aan culinaire opties geen gebrek met diverse goede restaurants in de buurt zoals De Plantage, Eerlijk Coffee, Tempura, de Pizzabakkers of het fijne terras van Café Kadijk.


Bijzonderheden:
• Fundering vernieuwd (2008) en geïsoleerd met 50mm polydekplaten
• Servicekosten van € 83,- per maand
• Gezonde en actieve VVE
• Oplevering in overleg, kan snel.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars Terug naar boven