Urban Makelaars

Schotlandstraat 134

2034 LG Haarlem
Verkocht

Omschrijving

Gelegen in een goed onderhouden complex met een langjarig energiecontract, op loopafstand van het centrum, met groen voor de deur, achter en voor VRIJ UITZICHT, een RUIMTELIJK, LICHT en bijzonder GOED INGEDEELD 3-kamer appartement met 2 prettige slaapkamers en riant ZUID gelegen balkon.

In de onderbouw een fietsenberging van circa 6m2. Er is een electrische doorstroomgeiser voor het warm water. De verwarming wordt verrekend middels een maandelijkse bijdrage van 118,- per maand welke is inbegrepen in de servicekosten van in totaal 341 euro. Binnen deze servicekosten mag je verwachtten dat het gebouw onderhouden en verzekerd wordt en is. Maar ook dat er periodiek glasbewassing wordt uitgevoerd, de algemene delen worden schoongehouden en ook niet onbelangrijk, jouw waterrekening valt ook binnen de VVE kosten.

Het appartement is in redelijke staat, de keuken is wel aan vervanging toe. Er bestaat een mogelijkheid om de woning aan te kopen inclusief een nieuwe keuken! Zie de extra impressie in de fotobijlage. Overleg hierover met de makelaar tijdens de bezichtiging. Al het glaswerk aan de voorzijde wordt op kosten van verkoper vervangen door HR++ dubbel glas op 5 Februari 2024. De opdracht hiervoor is reeds verstrekt. De woning wordt verkocht met een niet-bewoningsclausule en is verhuurd geweest. De achterzijde is voorzien van dubbel glas. Het gebouw is de laatste 20 jaar flink gerenoveerd en staat er netjes bij.

Indeling: zie de plattegrond in de fotobijlage of kom eens kijken.

Prijs: EUR. 269.500, k.k.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven