Urban Makelaars

Allegondahoeve 27

2131 NB Hoofddorp
Verkocht

Omschrijving

Vakantie Vibes! Direct aan het Haarlemmermeerse Bos en de Stelling van Amsterdam grenzende HALF-VRIJSTAANDE VILLA met Ibiza Allure. Gewoon in ons eigen kleine kikkerlandje, gelegen op een kavel van net geen 500 (!) M2 eigen grond in de fraaie Villawijk Vrijschot-Noord in Hoofddorp.

Op 20 minuten autorijden naar Amsterdam en 20 minuten de andere kant op via Haarlem(10 minuten) naar Amsterdam Beach.

Een geweldig huis op een fijne, luxe en door groen omgeven lokatie.

Die enorme tuin… met zwembad….meerdere terrassen, die overkapping met jacuzzi.. en dat vrije gevoel achter….wat een feest! Weet je wat: we geven een feest! U zult hier mooie herinneringen gaan maken.

‘Dit verwacht je niet als je buiten staat’. De sfeer en de afwerking op de begane grond zijn geweldig. Wat een heerlijk huis. De woning is op de begane grond met veel liefde, helemaal onder handen genomen in 2020.

De keuken is werkelijk uniek ingedeeld, voorzien van zeer veel comfort en (werk-) ruimte. Een leefkeuken met een enorm eiland die ook nog eens tuingericht is. Een groot type koelkast en dito formaat vriezer, een oven, vaatwasser, een wijnkoeler en een stoomoven. Het past er allemaal makkelijk in. En die custom-made visgraat eiken bartafel is echt om te zoenen.

De woonkamer is ruim, hoogwaardig ingericht en kijkt vrij weg aan de voorzijde. De ingebouwde gashaard, de grote ramen en de strakke afwerking maken de woonkamer helemaal af. De later aangebouwde serre staat garant voor plezierige momenten en verhoogt het wooncomfort.

De rijke plafondhoogte (325cm) op de begane grond geeft het huis mede zijn Allure. De visgraat gelegde pvc vloer met daaronder aangebrachte vloerverwarming zorgt voor heerlijk warme voeten tijdens de komende maanden.

Op de begane grond tevens aanwezig een riante werk-/ slaapkamer met mogelijkheid voor een badkamer. (leidingwerken hiervoor zijn aanwezig). U kunt hier dus met enig gemak een SEMI-BUNGALOW van maken en/of voor uw kind of ouder een 'eigen plek' geven.

Op de tweede woonlaag thans 3 kamers waarbij 4 een zeer goede mogelijkheid is. De enorme master-bedroom met badkamer meet maar liefst 42 M2 en is makkelijk opdeelbaar in twee kamers en een aparte badkamer. Er is nog een extra badkamer met luxe jacuzzi aanwezig alsmede een ruime berging.

Voor de indeling verwijzen wij u graag naar de plattegrond in de fotobijlage maar we verwelkomen u natuurlijk nog liever in de woning zelf. U bent van harte welkom in deze Hoofddorpse villa. Wij laten hem u heel graag zien.

Wat u ook wilt weten:

Alle kozijnen zijn vervangen in 2017 en voorzien van HR++ beglazing;
Zwaar type CW-6 HR-CV ketel van 2015:
De opgegeven 194 M2 aan gebruiksoppervlakte is inclusief de zelfstandig te verwarmen, aan de woonkamer grenzende serre van ca 17 M2;
Riante, mooi vormgegeven kavel van 488 M2;
Het zwembad is verwarmd;
Energielabel B.

Prijs: euro 895.000,- k.k.
Oplevering: in overleg.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze woning of direct een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Sander Lokhoff
Urban Makelaars
020.303.5090
info@urbanmakelaars.nl

Reageren of doorsturen

Direct een reactie sturen of een aanvraag voor een bezichtiging doen?


Reageren op deze woning Deze woning doorsturen

Deel deze woningUrban Makelaars | Volg ons op: Terug naar boven